Isporuka

Naručene proizvode Vam šaljemo kurirskom službom Bex Express koja isporuku vrši na teritoriji Republike Srbije.

Krevetići sa dimenzijom 120x60cm, Hranilice i kolevke šaljemo na direktnu adresu.

Isporuka komadnog nameštaja vrši se sopstvenim vozilom po fabrike po dogovoru zbog čestih lomova od strane kurirske službe. 

ZA JEDAN DAN

Brza isporuka, ZA JEDAN DAN podrazumeva isporuku porudžbine na adresu poručioca u roku od 24 časa od vremena prijema porudžbine.
Sve porudžbine poslate radnim danima do 14:00 biće obrađene istog dana (potvrđene i dogovoren datum isporuke).
Porudžbine posle 14:00 biće obrađene sledećeg radnog dana, ukoliko je poslata u petak, biće odrađena prvog radnog dana - u ponedeljak.
U radne dane se ne uračunavaju subota i nedelja, dani državnih i verskih praznika.

Dostava robe vrši putem kurirske službe 'Bex express'' , u vremenskom periodu od 24 časa, ukoliko su artikli odmah na raspolaganju. Ukoliko neki od artikala nije na raspolaganju, Bambino SZR će o tome obavestiti Kupca (telefonski ili e-mail) i dostupne artikle istog dana poslati a artikal/artikle koji nisu na raspolaganju može naknadno poslati u prethodnom dogovoru sa kupcem.

Napomena: BAMBINO SZR ne može da utiče na vanredne okolnosti koje mogu da dovedu do kašnjenja isporuke, a mogu da nastanu usled neplaniranih situacija (usled više sile, kvar vozila itd.) kurirske službe preko koje se šalje pošiljka. Ukoliko kupac nije na navedenoj adresi nakon definisanog vremena dostave i nema ko da preuzme pošiljku, kurirska služba i BAMBINO SZR ne snose odgovornost zbog ne preuzimanja iste. Dostava takve pošiljke će biti pokušana narednog radnog dana na istoj adresi.

REKLAMACIJE

 Kupac je dužan  prilikom preuzimanja pošiljke da proveri da li je primio tačan broj paketa koji je naveden u nalogu kurirske službe jer nakon potpisivanja naloga kuriru naknadne reklamacije neće biti uvažene.
Takođe, kupac je dužan da prilikom preuzimanja pošiljke proveri eventualna oštećenja paketa, odnosno kupac može odbiti preuzimanje pošiljke na kojoj su vidljiva spoljna oštećenja i odmah ih reklamirati kurirskoj službi (zahtevati da kurir uradi zapisnik) i BAMBINO SZR na telefone: 024/525-195 I 069-525-1955.
Ukoliko Kupac nakon 24 časa od potvrđene porudžbenice ne dobije pošiljku niti bilo kakvo obaveštenje od Bambino SZR, odnosno od kurirske službe, mora obavestiti Bambino SZR kako bi mogli preduzeti mere da se pošiljka nađe ili pošalje zamenska. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.

 

Dostava isporuke je besplatna.

Minimalna vrednost porudžbine nema.