Moja korpa

Vaša korpa je prazna

 

Dečija soba je najvažnije igralište za decu!

Najvažnije je da Vaše dete odraste u sigurnosti i okruženo nameštajem koje podstiče njegovu kreativnost.

Pustite mašti na volju i pogledajte našu ponudu dečijih krevetića i nameštaja. Mi smo već probali, i funkcioniše!

Volećete intenzivnu ljubav Vašeg deteta! Probajte i Vi, birajte iz naše ponude dečijih krevetića i nameštaja!

Kompanija Bambino kao proizvođač dečijeg nameštaja počela je sa proizvodnjom 2002 godine i danas je jedan od lidera na tržištu proizvoda za bebe i malu decu. Kroz širok asortiman proizvoda i visok kvalitet usluga pružamo jedinstvenu ponudu namenjenu potrebama dece od njihovog rodjenja. Osim funkcionalnosti, nameštaj napravljen u kompaniji Bambino pruža udobnost i bezbednost svojim malim korisnicima. Tako je svaka dečija soba sa našim nameštajem posebna i jedinstvena.

Najvažnije je da Vaše dete odraste u sigurnosti i okruženo nameštajem koje podstiče njegovu kreativnost. Mnogo truda ulažemo u napore da proizvedemo visoko kvalitetan nameštaj kao naši konkurenti na međunarodnom tržištu. Brinemo se da naši klijenti neprekidno uživaju u visokom kvalitetu našeg nameštaja od prvog dana njegovog korišćenja. Kvalitet naših proizvoda potvrđujemo i primenom i zadovoljavanjem standarda potrebnih za proizvodnju i prodaju naše robe na domaćem i stranom tržištu. Jedan od osnovnih principa u proizvodnji nameštaja u kompaniji Bambino je da svaki zaposleni obavlja svoj posao sa ljubavlju i entuzijazmom kao da taj nameštaj pravi za sebe.

Sedište firme Bambino je u Subotici gde se nalazi proizvodnja i veleprodaja putem koje se snabdevaju i ostale veleprodaje i maloprodaje širom Srbije. Kompanija zapošljava preko 40 radnika među kojima su stolari, farbari, finišeri, pakeri i druga pomoćna radna snaga. Njihova stručnost i iskustvo su motor koji pokreće uspešnu proizvodnju naše kompanije već dugi niz godina. Kroz inovativna rešenja dižemo standard naših proizvoda i radimo na poboljšanju uslova rada naših zaposlenih. Verujemo da će naše znanje, u kombinaciji sa iskustvom stečenim u poslednjih nekoliko godina, omogućiti kompaniji Bambino da proizvede još bolji i praktičniji nameštaj. Težimo što otvorenijoj komunikaciji kako unutar kompanije sa zaposlenima, tako i sa našim partnerima. Sposobnost i kompetentnost lidera kompanije omogućila je konstantan rast i usavršavanje proizvodnih procesa što se potvrđuje neprestanim ulaganjem u razvoj kompanije.

Nameštaj Bambino pruža idealno okruženje za Vaše dete pošto zadovoljava sve postojeće standarde u pogledu sigurnosti. Proizvodni program dečijih krevetića i ostalog nameštaja po svojim tehničko tehnološkim karakteristikama zadovoljava najstrožije standarde kvaliteta i poseduje odgovarajuće ateste izdate od strane Šumarskog fakulteta, kao i laboratorije za kontrolu kvaliteta nameštaja EMI-TÜV/SÜD Ltd Budapest po normama SRPS EN 1130; SRPS D.E2.105; D.E2.105/1; SRPS D.E2.103; D.E2.103/1; EN 716-1:2008 + A1:2013; EN 45011:1999; EN 12221-1:2008; EN 14988-1:2006+A1:2013; EN 14988-2:2006+A1:2013.

Mi smo posvećeni kvalitetu koji se može uočiti na visokom kvalitetu korišćenih materijala, zbog čega su naši proizvodi laki za sklapanje i održavanje, a to im pruža sigurnost, bezbednost i dugotrajnost. Pri izradi krevetića i nameštaja koriste se isključivo poliuretanske boje neškodljive za decu koje su ispitane na prisutnost teških metala i odgovaraju normama EN 71-3:2012. Krevetići se izrađuju od bukovog masiva u kombinaciji sa univerom i medijapanom u zavisnosti od modela. Kvalitet korištenih materijala i stručno znanje zaposlenih u firmi rezultirau proizvodu koji je potpuno bezbedan i besprekornog je kvaliteta za vaše dete.